Ky është 22-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës, mos kalo pa ‘NGUSHËLLIME’

Një i ri shqiptar ka humbur jetën në mënyrë tr ag jike në një ak si dent në Itali.

Aks ide nti i rëndë ndodhi pasditen e së dielës në Argenta, ndërsa vi k tima është iden tifikuar si Gevis Muhaj 22 vjeç.

I riu shqiptar ishte me profesion mekanik dhe punonte në një kompani, ndërsa ishte duke udhëtuar me makinë për në shtëpi, kur ai humbi kontrollin e mjetit dhe u për plas me një pemë.

P ërp lasja e makinës tip “Ford Fiesta” me pemën ishte e fortë duke i shk aktuar 22-vjeçarit v dek jen e menjëhershme.

Pavarësisht se në vendin e ngjarjes mbërritën ambulancat, G.M nuk arriti të mbijetonte.

Madje trupi i tij i pa jetë u nx or me vështirësi nga makina me anë të forcave zjar rfi këse.

Leave a Reply