Milionerat Europian ofrojnë 1 milion Euro për ata që i përgjigjen kësaj pyetje psikologjike

1 milion dollarë shpërblim për të gjetur përgjigjen e pyetjes:

A ka jetë pas vdékjees?
Robert Bigelow, 75 vjeç, i cili është pronari i “Budget Suites” në Amerikë, në muajin qershor themeloi Institutin Bigeloë për studimin e vetëdijes.

Ai njoftoi një konkurs ku shkencëtarët që do të marrin pjesë duhet të jenë të informuar mbi fushën e neurologjisë dhe psikologjisë.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Leave a Reply