Sërbia në ‘FESTË’ / Ja 3 zgjidhjet e SHBA-së që i dha për zgjidhjen Sërbi – Kosovë

Në Washington është prezantuar një dokument i ri, që përfshin tri zgjidhje të mundshme për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Mediat serbe shkruajnë të mërkurën, se janë tri propozime mbi tavolinë, prapa së cilave, sipas tyre qëndron njeriu i afërt i ish-presidentit të SHBA-së, Barack Obama.

Sipas dokumentit, që ka siguruar gazeta serbe Blic, theksohet se asnjë prej mundësive “nuk është ideale”.

/ Hap 5 sek marketingun vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply