Simptomat Të Cilat Tregojnë Se Shtëpia Është E God’itur Nga Sihri

Simptomat të cilat tregojnë se shtëpia është e god’itur nga sihri Lusim Allahun e Madhërishëm që t’i pastroj shtëpit tona nga çdo magji dhe ta dëboj nga ato çdo shejtan të mallkuar!

Çka është Sihri-Magjia?!Është shprehje magjepsëse, rukje apo gjuhë e pakuptueshme që flet sihirbazi, barna, tymra nga veprat e shejtanëve që ndikojnë në zemër dhe trup me lejen e Allahut egzistenciale, të caktuar nga Ai.

Nga shkaku i saj ndodhin sëmundje, vrçsje, ndarje ndërmjet çifçteve etj. Kjo duke kërkuar ndihmë sihirbazi nga shejtanët, duke iu afruar atyre me diçka që e duan ata si: kurban ose zotim që është shirk ose që të çon në shirk, duke u ndihmuar shejtanëve, afrimi tek ta, lidhja me ta, duke pretenduar se e din gajbin (të fshehtën).

Kjo lloj pune është e ndaluar me Kuran dhe Sunnet, Allahu thotë: “(E hodhën librin e Zotit) E ndoqën atë që thonin djajtë në kohën e sundimit të Sulejmanit.

Leave a Reply