Edi Rama kopje e Enver Hoxhës:”Kosovarët i kemi miq, ata duhet të vëllazërohen me jugosllavët” VIDEO

Edi Rama kopje e Enver Hoxhës:”Kosovarët i kemi miq, ata duhet të vëllazërohen me jugosllavët”

-disa pika nga koha e marrëveshjes mes Titos dhe Enver Hoxhës

-asokohe, pozita e një marrëveshje mes enverit dhe Titos

-efektet e asaj marrëveshje, pozita e shqiptarëve në atë kohë

-deklaratë identike mes Enver Hoxhës dhe Edi Ramës

-asokohe sovraniteti i Shqipërisë u vëndu në rrrezik

Videomaterial:

Leave a Reply