IIsmajl Kadare: Albin Kurti është drita e vetme pas një errësire të gjatë në Shqipëtari

Ismajl Kadare: Albin Kurti është drita e vetme pas një errësire të gjatë në Kosovë…Ismajl Kadare, shkrimtare i madh i letrave shqipe dhe jo vetem kandidant i cmimit Nobel ne letersi, thot se sheh te Albin Kurti shpresen e vetme per Kosoven…

Ismajl Kadare: Albin Kurti eshte shpresa e vetme,drita e vetme pas nje erresire te gjate ne Kosove.

Populli shqiptare ne Kosove duhet te tregohet i pjekur dhe te mos perseris me gabimet duke perkrahur njerez te pa dobishem.

Ne doren e zgjedhesve eshte fati i femijeve e niperve te Kosoves, le te mos vuaj ata per fajin tuaj,thot Ismail Kadare.

Leave a Reply