Po largohen Kosovaret nga Shengjini dhe Durresi , Ja cka po ndodh atje ne keto momente

Muzika ser/be po vazhdon të buç/as në plazhe/t shqiptare.Pos Gjirit të Lalëz/it, muzika serbe po dëgjohet me të madhe edhe në rrugët e Shëngjinit, përcjell Bota sot.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet edhe një poster i këngëtares Dragana në Shëngjin.

Kujtojmë që plazhi shqiptar është i mbushur me turistë nga Kosova, por aty sivjet ka edhe turistë nga Ser/bia e Rus/ia.

Muzika ser/be po vazhdon të buç/as në plazhe/t shqiptare.

Pos Gjirit të Lalëz/it, muzika serbe po dëgjohet me të madhe edhe në rrugët e Shëngjinit, përcjell Bota sot.Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet edhe një poster i këngëtares Dragana në Shëngjin.

Kujtojmë që plazhi shqiptar është i mbushur me turistë nga Kosova, por aty sivjet ka edhe turistë nga Ser/bia e Rus/ia.

Leave a Reply