Ramush Haradinaj, shtëpi në Prishtinë, banesë në Prishtinë, në Prizren, në Tiranë, në Durrës, villat në Durrës, në Brezovicë…

Ja pse gënjen dhe shpif Ramush Haradinaj!

Ramush, Raportin Financiar të fushatës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! E gjenë të publikuar në dhjetor 2019.

Meqenëse po shpifni për transparencë, atëherë na trego ti se ku e ke të publikuar raportin Financiar tuaj??? Natyrisht se kjo nuk është e tëra pasuria e tij.

Dhe ja pse ju bashkua mocionit për rrëzimin e qeverisë e dalur nga vota e qytetarëve të Kosovës??

“Ramush, prej nga e arrite pasurinë marramendëse personale?
– shtëpinë disamilionëshe në Prishtinë,
– banesën dykatëshe në Prishtinë,
– banesën në Prizren,
– banesën në Tiranë,
– banesën në Durrës,
– villat në Durrës, në Brezovicë,
– pronat disamilionëshe në Dukagjin,
– tokat në Miradi,
– kullat disamilionëshe në Glloxhan,
– dy villa jashtë shtetit, në Monte Karlo dhe në Dubai. Duhet t’i dëshmosh pronësitë e tyre në detaje.
***
Ramush, ke uzurpuar dhe ke përvetësuar në emër të luftës:
– shtëpinë në Pejë,
– banesën në Prizren,
– truallin e çerdhes së fëmijëve në Dragodan,
– pompat e benzinës dhe shumë të tjera.
***
Ramush, ti personalisht kontrollon lojërat e fatit dhe bizneset e Casino-s! Reketi dhe zhvatja e bizneseve lidhet me emrin tuaj.”

Iliriana Mirdita

Leave a Reply