Albin Kurti, qëndro e mos i lësho rrugë të Ligut

PROPOZIM ALBIN KURTIT

Të shpallet Edi Ram Brekushja, probatimi i Serbisë, Non Grata në Kosove.
Mbështetur në atë që Hil Mosi pat shkruar aty nga viti 1910.

Ah, Shqypni mos thuj mbarova
Djemt e tu ende jane gjallë,
Në kambë asht çue e tan Kosova
E ban luf. tttën ballë për ballë.

Tash shpresat i kemi kthye nga Albin Kurti dhe nga Kosova.
Unë nuk e njoh për kryeministër Edi Ram Brekushen.

Albin Kurti, qëndro e mos i lësho rrugë të Ligut!

Kol Shkodrani

Kolec P. Traboini

Leave a Reply