‘Çfarë e ka Enver Hoxhën?’, Sinan Hoxha zbulon lidhjen me dîktatorin

Këngëtari i njohur Sinan Hoxha, i ftuar mbrëmjes e sotme në emisionin ‘Në Kurthin e Piter Pan’, është pë rba llur me pyetjet e fëmijëve.

Sinani është treguar shumë i hapur dhe i ç iltër me fëmijët, duke shk aktuar dhe shumë të qeshura.

Njëri prej fëmijëve, Xheisoni, nisur nga mbiemri i njëjtë, e ka pyetur këngëtarin se çfarë e ka Enver Hoxhën.

‘Xheison ti i ke këto pyetjet me s pec kështu. Enver Hoxhën nuk e kam gjë, por nipin e tij e kam shok’, përgjigjet Sinani.

Leave a Reply