Jam nga Gjermania dhe kam shumë para, dua vajzë që më shoqëron deri me 31 Gusht

Përshëndetje jetoj ne Deutschland jam ks deri me 31 te muajit tjetër.

Përshëndetje jam 30 vjeqar jam ardhur nga Gjermania qe 3 dit dot rri deri me 31 keti muji.

Kërkoj vazja per tu njoftuar dhe koh tlir per te pi diqka dhe shëtitje.

Leave a Reply