Lutemi Për Turqin/Zj’arre Gjithandej , Njerëz Të Plаgoѕur Dhe Shum Shtëpi Të Dјеgura/Situata Po Bëhet Ende Më E Vështirë!!

Prej disa ditësh tashmë, Turqia jugore gjendet në një betejë të vështirë me zja rret që janë përhapur.

Katër persona kanë h umbur jetën dhe më shumë se 183 të tjerë kanë mbetur të pla gosur, ndërsa vijojnë evakuimet nga zonat e rrezikut.

Ndërkaq, vatrat e zja rrit janë ende aktive në rajonin e Antalias.

Leave a Reply