Me një ilaç si ky, dhimbjet në gjunj i takojnë të së kaluarës

A ndjeni shpesh dhimbje në gjunj, e pos dhimbjes janë edhe të ënjtur?

Dhimbja mund të shfaqet si pasojë e lëndimeve, nga artriti apo struktura e dobët e eshtrave. Por, nuk keni pse të brengoseni, sepse ekziston ilaçi i thjeshtë natyral që e zgjidh këtë problem.

Do të duhej që thjesht t’i përzieni këta dy përbërës, dhe ta aplikoni përzierjen aty ku keni dhimbje (gjurin e ënjtur), e më pas ta mbuloni me folie dhe të vendosni fashën elastike.

Ndërrojeni pastën pas dy orëve dhe bëni së paku pesë doza si kjo në ditë.

Leave a Reply