Një person me banim në Zvicërr merr përsipër ndërtimin e shtëpisë për familjen nevojtare

Halil Kastrati dhe stafi i organizatës “Jetimat e Ballkanit” vazhdojnë me punën e tyre të palodhshme.

Kësaj rradhe bëhet fjalë për një rast shumë të veçantë.Familja nevojtare, përveç nevojës për shtëpi kanë nevojë edhe për shërim.

Sipas hoxhës së nderuar Halil Kastrati, ky është një ndër rastet më prekëse për ta. Ndër të tjerat ai ka shkruar në Facebook.

Leave a Reply