Shokohen shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë

Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.

Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gjurmuar origjinën fisnore të popujve të Europës.

Sipas studiuesve Coop dhe Ralph, paraardhësit e italianëve kanë qenë fis me ata të spanjollëve.

Ndërsa paraardhësit e shqiptarëve kanë pasur lidhje gjaku me ata të grekëve dhe maqedonasve.

Leave a Reply