Goditja e fortë nga shkencëtarët: Zgjohuni dhe mos pranoni kurrë të vaksinoheni

Thirrja e shkencëtarëve gjermanë Wodarg dhe Hockertz: Vaksina na modifikon gjenetikisht, duke vënë në alert organizmin.

Është eksperiment gjenetik i papërgjshëm dhe i ndërmarrë në një kohë shumë të shkurtërt.

Kompanitë e prodhimit të va ksinave janë koshientë për mundësinë e alternimeve, interferencave dhe transformimeve gje netike, transmeton Gazeta Konkrete.

Leave a Reply