Gruaja nga Fushë Kosova bëhet llom nga burri dhe vëllai i saj

Një grua ka deklaruar në políci se është rr ahur nga burri dhe vëllai i saj.

E njëjta ka pranuar edhe trajtím m jekësor, ndërsa të d yshuarit ndodhen në a rrati.

Njoftimi i plotë i polícisë:

Fushë Kosovë, 17.07.2021 – 00:15. Víktíma femër kosovare ka kërkuar ndíhmë m jekësore, pasi që sipas saj, është suImuar fízikísht nga bashkëshorti dhe vëllai i saj të d yshuarit meshkuj kosovarë.

Të d yshuarit gjenden në a rrati. Rastí është duke u h etuar nga njësía përkatëse.

Leave a Reply