I ‘Zhytur’ në borxhe deri në fyt, ja se me çfarë po mirret tani ish kampioni Luan Krasniqi

Luan Krasniqi është figura më e njohur e historisë së boksit shqiptar. Ai, ka luftuar si luan në ringje të mëdha, duke fituar titujt më të lakmuar.

Luan Krasniqi mbetet interesant për publikun shqiptar dhe botëror.

Jeta dhe eksperiencat e tij nuk janë të zakonshme. Në “Kosovare” zbulojmë anën tjetër të boksierit që shumë herë n aka bërë krenar. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply