Imami suprem Aliu: Populli më i pistë, djallëzor dhe kundër Islamit në Europë jan Shqipëtarët

Lideri suprem Ali Khamenei mbajti një fjalim të gjatë pas slmit me raeta ndaj dy bazave amerikane në Irak.

Krahas akuzave ndaj Amerikës, duket Se Khamenei t’i jetë referuar edhe Shqipërisë duke e “nxirë” vendin tonë në sytë botës arabe.

Abcneës raporton se ai foli për një vend shumë te vogël, por shumë i keq europian, ku amerikanët bashkepunojnë me tradhtarët kundër Republikës Islamike. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply