Tybe Sami Lushtakun s’do ta votojë as familja e tij!

Fotografi e Bekim Jasharit dhe Rifat Jasharit të postuar ditë më parë, e ka komentuar analisti i njohur, Xhevdet Pozhari i cili ka ironizuar me Sami Lushtakun.

Pozhari ka thënë së më mirë Sami Lushtaku të tërhiqet sepse shancet e tij për të fituar janë të barabarta me zero.

Postimi i plotë i Pozharit:

Sami Lushtaku “seen”. 🙂

Ma mirë tërhiqu nga gara me nderë se shanset “ZERO” i ke. As familja jote dro që nuk të përkrahë kundër familjes Jashari.

Leave a Reply