Zoti na ruajt / Ja se cilat mbathje u shitën më së shumti në Europë?

Budallakite njerezore nuk kan aspak fund.

Nje person vendosi te jete “kreativ” dhe te bej mbathje unike qe do te mundet ti veshe cdo person.

Ai krijoi nje account ne eBay, Amazon dhe AliExpress ku postoi aty mbathje te ndryshme.

Pa pik turpi ai postoi disa mbathje me stil shume te lige i cili ishte nga Anglia.

Shihni pamjet me poshte:

Leave a Reply