A pajtoheni se “Vetëm Vetëvendosje mbron vlerat e luftës së UÇK-së”

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur sot mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm.

I pari i këtij subjekti politik, Albin Kurti, përmes një videokonference e krítíkuar ish Presidentin Hashim Thaçi dhe Lidhjen Demokratike të Kosovës që nuk po reagojnë kur po arr estohen veteranët e Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës nga ana e EULEX-it.

Sipas tij, i vetmi subjekt politik që i mbron veteranët është Lëvizja Vetëvendosje.

Thaçi me LDK-në e bënë Gj ykatën Speciale realitet në Kosovë – e futën në Kushtetutë. Sot nuk mund ta ndalim këtë gj ykatë”.“Unë në Parlament kam thënë se do t’i mbrojmë pjesëtarët e UÇK-së. Kush po i mbron tani ata – askush nuk po çel gojën. Kur po arr estohen, krerët e institucioneve po heshtin”.

Leave a Reply