Ja Cili është Ministri “i varfër” i Qeverisë Kurti, Deklaron Vetëm 1 euro!!!

Ministri i ri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka të deklaruara në Ag,jencinë Kundër Kor.rupsionit vetëm 1 euro e 39 centë para të gatshme në emrin e tij, ndërsa bashkëshortja e tij ka 1,168 euro në bankë.

Kjo shumë e bën Çekun ministrin më të varfër të Qeverisë Kurti 2, pasi që për dallim nga ai, ministrat tjerë kanë qindra e mijëra euro para të gatshme në bankë.

Kjo eshte nje habitje e madhe per te gjithe qytetaret pasiqe jemi mesuar qe ministrat e tjere te kene miliona dhe kjo osht nje befasi pershkak te shumes shume te vogel qe ka deklaruar Minstri i ri i Kultures Rinise dhe Sportit,Hajrullah Çeku.

Leave a Reply