Rifat Jashari, tregon si u keqpërdoren parat nga Rexhep Selimi të cilat u dedikuan për t’i ndihmuar Adem Jashari

Një faqe e LDK-së në f acebook ka g oditur deputetin e VV-së z. Rexhep Selimi. Sipas një video të p ublikuar nga ta, shihet Baca Rifat Jashari teksa flet për a rmët dhe fondet gjatë l uftës.

Sipas Rifat Jasharit, Azem Syla dhe Rexhep Selimi e dijnë këtë punë sepse a rmët janë blerë por nuk kanë ardhur në Kosovës.

Në faqen e LDK-së thuhet “Rifat Jashari, tregon si u ke qperdoren parat nga Rexhep Selimi, parate te cilat u dedikuan per t’i ndihmuar Adem Jasharit” ja edhe vidjeo.

Leave a Reply