33-vjeçari nga Kosova humb jetën në Ulqin

Një qytetar i Kosovës ka humbur jetën sot në plazhin e madh në Ulqin të Malit të Zi.

Mediat malazeze raportojnë se është nga Kosova, dhe mosha e tij është 33 vjeç.

“Një vlktimë e re shkaku i rrymave të forta në Plazhën e Madhe, e treta në vetëm një javë. Një qytetar i Kosovës i lindur në vitin 1988 u mbyt.

Flamujt e kuq u shfaqën në të gjithë Plazhën e Madhe të enjten, duke paralajmëruar mysafirët se noti në det është i rrzikshëm”, raporton mediumi Ul-info.

Leave a Reply