Gjest i madh! Shikojeni si qytetarët në plazh kapen dorë për dore për t’i shpëtuar 9 pushues (PAMJE)

Disa pushues në plazhin e Shëngjinit në Shqipëri kanë qenë në rrezík për jetën.

Si pasojë e valëve të shumta ata u rrezíkuan gjersa ishin duke u larë në det.

Ata janë shpëtuar pas organizimit të pushuesve të tjerë që janë lidhur dorë për dore dhe me litarë duke arritur t’i nxjerrin të gjithë të rrezíkuarit një e nga një.

Për këtë ngjarje ka njoftuar edhe kryetari i Sindikatës së Infermierëve në Kosovë, Fitim Havolli.

Postimi i plotë i tij:

https://www.facebook.com/fitim.havolli/videos/1008000403283495/?d=n

Leave a Reply