Goran Bregovic hapur e pranonte që Sërbia duhet ti ‘Shkel’ për së gjalli Shqipëtarët?

Ne vitin 2015 kengetari serb Goran Bregovici mbajti koncert ne Sevastopol te Krimese dhe e mbeshteti pushtimin rus, ani pse atje u kryen shume masakra. Ai kishte deklaruar se Rusia eshte madheshtore, kurse Perendimi eshte paranojak.

Per shkak te kesaj Ukraina dhe Polonia ia anuluan koncertet.

Ne anen tjeter Korca dhe Shqiperia nuk dorezohen. Deshirojne qe te mos e perziejne artin dhe kulturen me politiken. Shume mire nana Shqipni, ti po e din, ti grahi. Ky eshte linku i kesaj ceshtje: https://khpg.org/en/1427833079?fbclid=IwAR13YDYZj9Mu_JweKsmD8mLOZkJI4iybAR8fg6fj1mi8nbqbW__WKkOX4R8.

Cka ju ben me besu qe ai i mbeshteti masakrat ruse ne Krime, kurse paska qene neutral ndaj atyre ne Kosove, Bosnje dhe Kroaci?

Ky dhe shumica derrmuese e artisteve te Serbise kane qene vegla te Milloshevicit dhe politikave te tij gje nov idiale. Kane fillu me e distancu ngapak veten kur e kane pa se ne cfare muti kane sharru.

Leave a Reply