Kroati që mban tatuazh shqiponjën, kam dashuri të madhe për Kosovën (VIDEO)

Një i ri nga Kroacia përmes videove të ndryshme në rrjete sociale po e tregon dashurinë që ka për Kosovën dhe shqiptarët në përgjithësi.
Ai thotë se nuk ka qenë kurrë në Kosovë, megjithatë shprehet se ka simpati të madhe për shqiptarët.

Ai thotë se për shqiptarët ka dëgjuar nga babai i tij i cili gjatë Iuftës në Kroaci kishte pasur bashkëIuftëtar nga Kosova dhe ia kishte rrëfyer këtë histori.

Ai thotë për Kanal 10 se babai e ka mësuar gjithmonë për Iuftën dhe kurrë për urrjtjen.

Ai madje mban tatuazh edhe shqiponjën dykrenare.

Leave a Reply