Nga Zvicra në Prishtinë me Opel Kadett: Mërgimtari i befason të gjithë

Një mërgimtar ka ardhur në Kosovë nga Zvicra me një veturë Opel Kadett.Opel Kadett është një veturë ‘l egjendare’ e cila disa vite ka qenë shumë e famshme në Kosovë.

Tash e disa vite në rrugët e Kosovës ka një numër të caktuar të këtij lloji të veturave.

Mirëpo së fundi një mërgimtar i cili ka ardhur nga Zvicra ia k b efasuar të gjithë, që e kanë parë në rrugët e Prishtinës.

Mërgimtari ka marrë rrugën nga Zvicra, konkretisht nga Vaudi, për në Kosovë me një Opel Kadett të vitit 1990.Një qytetar ka shkrepur fotografinë dhe e ka h edhur në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply