Do befasoheni: Endrrat që shikojmë më shpesh dhe kuptimi që kanë (VIDEO)

Është një nga ëndrrat më të zakonshme që dikush e sheh. Nëse uji nuk na pëlqen një ëndërr është errësirë, e pistë, përmbytja, me valë të medha ose në përgjithësi të pashpresë, ëndrra jonë na paralajmëron që menjëherë të organizojmë ndjenjat tona.

Një nga ëndrrat tona më të zakonshme është të shohim se dikush po na ndjek.

Ankthi që kemi në ato sekonda në ëndërr, tregon gjendjen tonë psikologjike në jetën reale.

Leave a Reply