Fifi anulon koncertin në Korçë, thërret të gjithë ta bëjnë këtë gjë

Këngëtarja Filloreta Raçi-Fifi, ka kërkuar që të bojkotohet koncerti në Korçë ku do të këndoj këngëtari serb, Bregoviq.

Ajo përmes një shkrimi në InstaStory ka thënë se do të jetë ofendim për shqiptarët e Kosovës nëse ai këndon në Korçë.

Po besoj se do të jetë shumë fyese e ofenduese për shqiptarët e Kosovës nëse ai këndon në Korçë. Gjatë gjithë luf. ftës në Kosovë çetnikët janë ushqyer me këngët e këtij dhe kanë bërë masss akra me vëllëzërit, motrat, fëmijët, nënat dhe pleqtë kosovarë.

Po uroj shumë të bëhet bojkot ky organizim se fundi nuk besoj se do të jetë i mirë”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply