Humb jetën mjeku i njohur shqiptarë në orar të punës, edhe pse ishte ne penzion ai ishte afër popullit (FOTO)

Një ngjarje e tríshtë është regjistruar sot në qytetin e Sarandës, ku mjeku i njohur Ilir Gazeli ka humbur j etën, si p asojë e një a taku kardíak.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur ditën e sotme, teksa ai po u shërbente qytetarëve në zonën e Dhivrit.

Edhe pse kishte mbushur 66 vjeç dhe supozohet të dilte në pension, ai vijonte punën për shkak të mungesës së mjekut specíalist.

Leave a Reply