Mos humbisni më kohë: Ja si t’ia kërkoni paratë dikujt që ju ka borxh, pa u vënë në siklet

Sa më shumë ta shtyni, aq më e sikletshme do të jetë.

Përpiquni t’i merrni paratë sa më shpejt të jetë e mundur. Edhe nëse kjo nuk ndodh, hiqeni turpin dhe mendoni që po kërkoni lekët tuaja. Gjëja më normale në botë.

Thuaji që të duhen dhe mund të shkosh ti t’i marrësh kudo ku janë. Ose mund të t’i kalojnë përmes llogari nëse nuk munden fizikisht. Kështu i vë para “përgjegjësisë” ose ndoshta ju lehtëson punë.

Leave a Reply