A po i bashkohet djali i Adem Jasharit kësaj partie politike në këto zgjedhje?

A po i bashkohet djali i Adem Jasharit kësaj partie politike?

Lulzim Jashari, djali i komandatit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari është parë në një takim i shoqëruar me përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje.

Sipas fotos së dërguar nga një lexuar, i biri i komandatit Adem Jashari ka qenë pjesëmarrës i një takimi të përbshkët me kandidatët për deputetë të këtij subjekti, Liburn Aliu, Gani Krasniqi dhe Enver Dugolli. / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply