Djali i Shyhretes mbushi kaq vite dhe ja çfarë dhurate i bëri nëna e tij, mos kalo pa e ‘Uruar’

Shyhrehte Behluli tregohet gjithnjë si nënë mjaftë e kujdesshme për fëmijët e saj.

Çdo ditë nga ajo kemi publikime të ndryshme me anë të te cilave tregon familjarët e saj dhe sa e bekuar është që ka një familje të tillë.

JA me posht kqyrne patjeter inqizimin dhe do befasoheni edhe ju nga kjo qe do te shihni ma posht e gjeni komplet ngjarjen!

Leave a Reply