Ky është 20-vjeçari shqiptar që humbi jetën sot, mos kalo pa ‘Ngushëllime’

20 vjeçari, sonte ka humbur jetën në rrethana të dyshímta në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë.

Ndizen qirinj në nderim të policëve që vdíqën nga COVíD-19 – inFokus Për këtë kanë njoftuar edhe familjarët në rrjetet sociale.

“Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi, sot u nda nga jeta vëllau ynë, Shkëlqim Shillova. Allahu e mëshiroftë e shpërbleftë me xhenetin Firdeës”, ka thënë një familjar i tij.

Njoftimi:

“Rreth orës 18:00 është raportuar për një person të shtrirë në tokë në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë. Me të marrë informatën p oli cia ka dalë në vendin e ngjarjes, duke ftuar aty edhe ekipin mjekësor dhe njësitet e tjera te nevojshme p ol icore.

Leave a Reply