Mustafa Nano: Ndihem më i afërt me Bregovicin sesa me shqipëtarët e Kosovës

Nga dikush që për 50 vjet nuk u ngi buk’, mos lypni atdhedashuri, moral dhe krenari. Është luks i madh!

Mustafa Nano del kunder atyne qe se duan kengetarin serb ne Shqiperi.

Ndihem me afer me Bregovicin sesa me ata shqipëtar.

Ndiqeni intervisten e plote te tij.

Leave a Reply