Nëna dhe djali i saj nga Drenica ndrruan jet brenda natës (EMRAT), mos kalo pa ‘Ngushëllime’

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka vd.ekur nga një sulm në zemër nëna dhe vëllai i dëshmorit I.A nga fshati Komoran i komunës së Drenasit. Lajmin e ka bërë nëpërmjet rrjetit social, njëri nga familjarët e dëshmorit.

“Me pikëllim të thellë iu njoftoj se sot në orët e hershme të mëngjesit ndërroi jetë nga një sulëm në zemër M, së bashku me djalin L.A.

Nëna dhe vëllai i dëshmorit I.A”.Sipas informatave, L ka vd ekur posa ka kuptuar për vde kjen e nënës… Varrimi bëhet sot në orën..

Leave a Reply