A e keni ditur se çka janë mes vete Dini i “Familjes Moderne” dhe kryetari i Kuvendit të Maqedonisë

A e keni ditur se çka janë mes vete Dini i “Familjes Moderne” dhe kryetari i Kuvendit të Maqedonisë
Talat Xhaferi ia këput krytë Dibran Tahirit.

Kryetari i zgjedhur i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi ngjan shumë më aktorin kosovar, Dibran Tahiri

Aktori kosovar i njohur, Dibran Tahiri, së voni, identifikohet me serialin “Familja Moderne” ndërkohë Xhaferi është ish-ushtarak dhe politikan i njohur në skenën politike të Maqedonisë.

Që të dy “ia kanë këputur krytë njëri –tjetrit”. / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply