Ju kujtohet Dreni i cili luante me Cimën dhe Lecin, ja sa i bukur duket sot

‘Dren Kurumlia’, ky ishte emri i djaloshit i cili aktronte bashkë me Cimën, Lecin, Hasan Kungjin, Fizzën dhe aktorë të tjerë, shkruan Gazeta NewBorn.

Dreni kishte luajtur role të ndryshme në humore të ndryshme me artistët e lartë cekur.Qysh në moshë të re, ai kishte filluar ta zhvilloj talentin e tij prej humoristi.

Por sot ai ka ndryshuar me të madhe dhe është bërë një djal tejet joshës për femra.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply