Kurti: ‘Erdhi dita që Ramushin me argata me lan në opozitë’ (VIDEO)

Kryetari i Lëvizjes Vetvendosje, njëherit kryeministër në zgjedhjet e 6 tetorit, Albin Kurti tha se ka ardhur dita që Ramushin me argatat e tij me lan në opozitë.

Poashtu ai ka thënë se prokurorin Elez Blakaj që ka ikur për në Amerikë pas kërcënimeve gjatë vitit të kaluar do ta kthejnë në vend.

“Prokurorin Blakaj do ta kthejmë në Kosovë”, ka thënë Kurti duke shtuar se “Atë do ta bëjmë Kryeprokuror të Shtetit dhe nuk do të guxojë askush që ta kërcënojë”.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply