Respekte pafund: Mjeku që kryen 250 operacione zemre gjatë vitit, pa pagesë

Ai është një kardiokirurg maroken që kryen falas më shumë se 250 operacione në zemër çdo vit…

“Për 25 vjet unë vazhdoj të bëj këtë punë”, thotë Mohamed Laaroussi, shefi i kirurgjisë kardiake në Spitalin Universitar “Ibn Sina” në Rabat…

Përveç veprimtarive të tij humanitare në Marok, Mohamed Laaroussi dhe ekipi i tij kanë kryer më parë 30 operacione në Mauritani për pacientët e pamundur financiarisht.

“Është kënaqësi të shohësh që pacientët të cilët shërohen nga sëmundja e tyre dhe kthehen tek familjet e tyre”, thotë Laaroussi me emocion të madh.

Leave a Reply