Shumë e bukur dhe elegante, kështu duket sot ”Fiza”

Thuajse të gjithë e njohim aktorën e quajtur Fiza. Ajo kohë më parë kishte bërë një serë humorësh me aktorin e njohur Rasim Thaçin-Cimën dhe Hasan Tahirin- Hasan Kungjin, shkruan Gazeta NewBorn.

Por ku është sot Fiza? Ajo edhe më tej merret me aktrim, por jo si më parë.

Ajo sot duket shumë e bukur dhe se ksi.

Gazeta NewBorn, ua sjellë disa fotografi të saj. / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply