Tayna do të ju dojë gjithë jetën nëse ja jepni këtë gjë

Siç e do zakoni, pas një sezoni shumë të lodhshëm me koncerte të shumta e me këngë të reja, Tayna ka vendosur të pushojë për disa ditë dhe jo të bëjë pushime dosido, por luksoze.

Ajo ka zgjedhur si destinacion për të pushuar The Hamptons, që njihet si vend tipik veror për banorët e pasur të Neë Yorkut.

Nëse menduat se Tayna është më familjen e saj gaboheni, pasi reperen e shoqëron modelja seksi shqiptare, Vildane Zeneli dhe kjo e fundit n aka zbuluar një fakt shumë interesant për reperen.

Së fundmi Tayna ka shpërndarë në Instastory një bisedë mes saj dhe modeles, ku të dyja po flisnin për ushqimet. / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply