E bën “Shyhret” shikojeni si Gjakovarët festojnë në një dasëm! VIDEO

Një dasmë që po organizohet në një restaurant brenda Parkut të Qytetit në Gjakovë përpak sa nuk është kthyer në t ragjedi.

Familjarët kanë sh krepur físhekz jarrë për të festuar ahengun ku për një moment i është vënë f laka edhe një pjesë të parkut.

Disa persona me kove dhe me mjete të tjera e kanë ndalur përhapjen e z jarrit që mund të sh kaktonte d ëme të mëdha.

Leave a Reply