E dhímbshme, Emri 22 vjeçari që vdíq sot në aksídent (FOTO) mos kalo pa ‘Ngushëllime’

Një person ka v dekur dhe nëntë të tjerë kanë p ësuar l ëndime trupore si p asojë e një aksídenti të ndodhur në rrugën magjistrale Prishtinë- Pejë.

Klina info nmëson se si pasojë e aksídentit ka mbetur i v dekur një 22 vjeçar B.M Nga perlina klinë

Në aksídentin e ndodhur rreth orës 14:00, janë përfshírë pesë vetura cívíle.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply