Ia morën djalin në vitin 1995/ Do qani kur të shikoni si e gjeti pas 25 vitesh e do të habiteni, kur do lexoni kush ia mori

Në 1995, Maria Mancia përjetoi gjënë më të keqe që mund t’i ndodh një nëne. Djalin e saj të vogël ia morrën.

Për shumë vite ajo kërkoi, por nuk mundi të gjente asgjë. Ajo kaloi 25 vite pa ditur asgjë për të birin. E gjitha që i kishte mbetur nga djali i saj ishte një foto e djalit 1 vjeç.

Ajo i kishte humbur shpresat për ta gjetur dhe gati po dorëzohej se nuk do ta shikonte më djalin e saj. Më pas ajo vendosi të kontaktonte ish-vjehrrën e saj. Marian tregon:

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply