Vali shtrihet në spital dhe nuk dihet se a do të del GJALLË në mëngjes

Vali shtrihet në spital dhe nuk dihet se a do të del GJALLË në mëngjes

Vali Corlone perd hu nohet nga pese veta ne burg (Video Exluzive) / Vali Corleone është përdhunuar brutalisht nga pesë të burgosur nga disa persona.

“Ata pritën deri sa ra terri dhe pastaj e kanë përdhunuar për orë të tëra, pesë prej tyre. Ngjarja e rëndë mësohet se ka ndodhur të enjten rreth mesnatës: dhe aktualisht thuhet se Kingu gjendet në njësinë e kujdesit intensiv në një spital.

Me poshte keni pamjet.

Leave a Reply