Bota në HABI me ne / Pamjet misterioze të vajzës duke përdorur celularë në vitet 1993 në Shqipëri

Nostalgji për Shqipërinë e vitit 1993? Pamje të rralla janë filmuar nga fotografi Nilo Ratti shumë vite më parë dhe të sjellin në vëmendje filmat e kinematografisë shqiptare.Tirana ngjan krejtësisht ndryshe nga sot. Jetesa në fshatra duke e vështirë, por në fytyrat e fëmijëve që rrezaton një gëzim.

Por nga të gjithë kujtimet që ju kujtohen juve por edhe neve si portal vlenë të theksohet paraqitja e gocës në video incizim duke folur me celular që në atë kohë dhe pikërisht sot e tutje kjo skenë mbetet misterë i gjallë se si ishte e mundur që në shqipëri të egzistonte një paisje e tillë. Por nga disa thasheshëme që fliten supozohet se në atë kohë shërbimi sek.ret shqiptarë kishte paisje satelitore që i përdornin për shërbimet e vete.

Për më tepër ndiqeni videon:

Dhe një video tjetër poashtu.

Leave a Reply