A e dini se Gjyshi i Edi Ramës kishte rrëm.byer gjyshën e tij dhe kishin fjetur 6 muaj në ho.tel të fshehur?

Kryeministri Edi Rama i ftuar në E Diell ka zbu.luar detaje të paditura më parë për je.tën e tij dhe të gjyshërve.

I pyetur nga moderatori Edi Manushi, Rama tregoi hist.orinë e pabe.sueshme të gjyshërve të tij, si u njohën dhe vësht.irësitë që kaluan për të qenë bashkë.

“Gjyshi im ishte i lidhur me lëvizjen për hapjen e shkollave, kur gjyshi im do bënte studimet e larta, dhe shkoi në Itali. Dhe kur zbret nga anija me një veturë Alfa Romeo, dhe aty i ati kuptoi që gjithë paratë i kishte bërë rrush e kumbulla, dhe nx.ehet dhe i thotë s’ke punë më me mua. Ai mbeti në Durrës.

Ai ishte i apasionuar pas veturave, dhe kujdesej për të gjitha makineritë e Bashkisë së Durrësit. Vjen festa kombëtare, Naltmadhënia bën atë ritualin e festës dhe priste të gjithë VIP-at. Ia merr kryetari i Bashkisë me atë makinë dhe Naltmadhënia i bërtet dhe i thotë kështu harxhohen paratë e taksave?

Kryetari i Bashkisë i thotë që Naltmadhëni nuk është makina ime por e shoferit tim. Dhe Ahmet Zogu e sheh dhe i thotë ok nga tani e tutje do jesh shoferi im me atë makinë. Në një nga ata daljet sheh dhe fiksohet pas gjyshes dhe kështu duke i bërë serenata. Po familja nuk e pranonte në asnjë mënyrë. Gjyshi e rrë.mben gjyshen me Alfa Romeo nga Shkodra në Durrës. Gjyshja i thotë pa u mar.tuar nuk fut.em në shtëpinë tënde. Kështu kanë qëndruar 6 muaj në ho.tel në Durrës. Emrin e pagëzimit e kam Paulin,” tha Rama.

Leave a Reply